Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK vrea să deschidă 15 magazine noi în acest an

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK vrea să deschidă 15 magazine noi în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2023

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK își planifică deschiderea a cel puțin 15 magazine noi în România și modernizarea a minimum 13 magazine mai vechi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK continuă expansiunea în România în 2023. Anul acesta, compania planifică deschiderea a cel puțin 15 magazine noi și modernizarea a minim 13 magazine mai vechi. Primul magazin modernizat în acest an este JYSK Brașov Coresi, care se redeschide pe 9 februarie 2023”, anunță compania.

România cheltuiește cel mai mult pentru alimente și băuturi nealcoolice dintre toate statele membre UE CITEȘTE ȘI România cheltuiește cel mai mult pentru alimente și băuturi nealcoolice dintre toate statele membre UE

Primul magazin nou din acest an este planificat pentru finalul lunii februarie în Târgoviște, urmând ca în primăvară retailerul să inaugureze alte 4 magazine noi, în orașe în care JYSK nu era prezent până acum, precum Dej, Rădăuți și Câmpulung Muscel.

“Obiectivul nostru este să fim cât mai aproape de clienți și să facem ofertele JYSK accesibile unui număr cât mai mare de oameni. De aceea, continuăm să inaugurăm magazine noi, nu doar în orașe mari, ci și în localități mai mici unde, de multe ori, nu există un alt retailer internațional sau chiar național. O provocare în procesul de expansiune o reprezintă găsirea spațiilor potrivite pentru conceptul de magazin JYSK, care presupune spații de aproximativ 1.200 – 1.250 mp, potrivite activităților de retail. Anul 2023 va fi unul plin din punct de vedere al deschiderilor și redeschiderilor. Iar noi deja căutăm spații pentru viitoarele magazine, care se vor deschide după 2023”, spune Cristi Zamfir, development manager JYSK România, potrivit News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
mobila