Retialerul polonez de modă LPP deschide primul depozit din România al companiei

Retialerul polonez de modă LPP deschide primul depozit din România al companiei
scris 24 sep 2019

Retailerul polonez de modă LPP, care operează pe piața locală brandurile Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay, deschide luna viitoare primul depozit din România al companiei, la Ștefăneștii de Jos (Ilfov).

Depozitul va deservi magazinelor online ale companiei, pentru a scădea timpul de livrare al produselor.

În primăvară, retailerul a inaugurat cel de-al 50-lea magazin al rețelei din România.

Rabla pentru electrice și electronice: Ministerul Mediului oferă vouchere pentru cumpărarea de televizoare. Câți bani economisești CITEȘTE ȘI Rabla pentru electrice și electronice: Ministerul Mediului oferă vouchere pentru cumpărarea de televizoare. Câți bani economisești

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliul celor cinci branduri, alte magazine în noi orașe din țară și să își consolideze prezența prin intermediul canalului e-commerce, anunțând deja construcția unui centru de distribuție în România, dedicat operațiunilor online. 

Compania are o rețea de peste 1.700 de magazine, însumând o suprafață de peste 1 milion de metri pătrați și peste 25 de mii de angajati în birourile și structurile de vânzări din Polonia, Europa, Asia și Africa.

În prezent, LPP deține magazine fizice în 23 de țări, iar în 11 dintre acestea desfășoară și vânzări online.

Compania LPP SA este cotată la Bursa de Valori din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
lpp
reserved
shopping city center sibiu