Rewe România a finalizat remodelarea magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market

Rewe România a finalizat remodelarea magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2017

Rewe România finalizează remodelarea magazinelor XXL Mega Discount, magazinul din Fundeni fiind ultimul deschis, astăzi, în format Penny Market. Magazinul va fi integrat într-o nouă galerie comercială, care urmează să fie inaugurată până la finalul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Penny Market Fundeni are o suprafață de 1.481 metri pătrați și 358 de locuri de parcare, aici lucrând 33 de angajați.

În cadrul fostului spațiu comercial XXL Mega Discout, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafața totală, iar restul spațiului va fi subînchiriat și restructurat până la finalul anului, după modelul galeriilor comerciale.

Uber, cu operațiuni și în România, este investigată de Departamentul american de Justiție pentru că ar fi dat mită în străinătate CITEȘTE ȘI Uber, cu operațiuni și în România, este investigată de Departamentul american de Justiție pentru că ar fi dat mită în străinătate

Magazinul din Fundeni este ultimul magazin XXL Mega Discount redeschis în format Penny Market de către REWE România și marchează finalizarea remodelării magazinelor din Brașov, Ploiești, Brăila, Buzău, Târgoviște și București.

Rewe România deține 204 de magazine Penny Market la nivel național, unde lucrează aproximativ 4,000 de angajați. În acest an, Penny Market și-a propus să deschidă 20 – 25 de magazine noi.

Grupul german a deschis primul magazin pe piața locală în 2005. Până la sfârșitul anului 2015, compania a operat în România și rețeaua de supermarketuri Billa, când a decis vânzarea acesteia către Carrefour și concentrarea pe dezvoltarea business-ului de discount - Penny. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activează este Lidl.

Rewe România a înregistrat în 2016 afaceri în creștere cu 7,8% față de 2015, până la 2,86 miliarde lei (636 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
rewe romania
penny market