Vinul zilei: un cupaj roșu ce îmbină latura fructată cu nuanțele ierboase, într-o paletă gustativă armonioasă. Un vin cu un stil curat, lin, cu ușoare inflexiuni condimentate, medaliat cu aur la Concours Gilbert & Gaillard

Vinul zilei: un cupaj roșu ce îmbină latura fructată cu nuanțele ierboase, într-o paletă gustativă armonioasă. Un vin cu un stil curat, lin, cu ușoare inflexiuni condimentate, medaliat cu aur la Concours Gilbert & Gaillard
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 dec 2023

Cellier des Princes Cotes-du-Rhone 2022, vinul zilei, este un vin roșu rubiniu, obținut din struguri Grenache 80%, Syrah 15% și Mourvedre 5%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Vinificatorii din regiunea Chateauneuf du Pape s-au reunit sub numele Cellier des Princes încă din 1925. După zeci de ani în care brandul a căzut în anonimat, în 2005 are loc o relansare a companiei, vinificatorii începând din nou să producă și să vândă vinuri direct, sub același nume. În mai puțin de 10 ani, vânzările Cellier des Princes au crescut simțitor, iar vinurile sale au ajuns să fie recunoscute și apreciate peste tot în lume. 

Recomandarea noastră, Cotes du Rhone - Sceau du Prince Rouge 2022, îmbină arome olfactive fructate cu notele condimentate, în vreme ce pe palat vinul se dezvăluie catifelat și suplu, continuându-și nuanțele fructate și condimentate. Un vin perfect pentru orice ocazie, de savurat la 14-16 grade Celsius, alături de preparate mediteraneene, pizza, pui la grătar și brânzeturi.

Alin Ioniță: “Astăzi ne plimbăm în zona Cotes-du-Rhone și descoperim un exemplar ce combină latura fructată cu nuanțele ierboase într-o paletă gustativă armonioasă. Taninurile sunt integrate bine și aduc vinului un minim de robustețe peste care aromele mai devreme amintite se așază comode. Aromatica nu este una sofisticată, dar desenată într-un stil curat și lin, cu ușoare inflexiuni condimentate, lasă degustătorul să se bucure de vin pur și simplu.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.  

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin