Vinul zilei: un Prosecco serios, cremos și echilibrat, cu arome de fructe, flori și ceva tente de condimente mediteraneene. Merge perfect cu sushi, pește și fructe de mare. Medaliat cu Aur la Concours Mondial de Bruxelles

Vinul zilei: un Prosecco serios, cremos și echilibrat, cu arome de fructe, flori și ceva tente de condimente mediteraneene. Merge perfect cu sushi, pește și fructe de mare. Medaliat cu Aur la Concours Mondial de Bruxelles
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 ian 2024

Vinul zilei, Divici Prosecco Organic, este obținut din struguri Glera proveniți din podgoriile de viță-de-vie de pe dealurile din Treviso, Italia. Un prosecco organic, cu bule fine și elegante, acest vin face parte din portofoliul mai larg al familiei Botter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Glera este utilizat în producția de Prosecco, Frizzante și Spumante, fiind un soi cu aciditate ridicată și o paletă destul de neutră, pe care se deosebesc aromele de piersică și miere. Are nivelul de alcool scăzut (min. 8,5%) fiind ideal pentru o băutură de vară sau un aperitiv.

Recomandarea de astăzi, DIVICI Prosecco DOC, are o frumoasă culoare de galben deschis, cucerind cu buchetul delicat și complex, ce aduce în prim-plan note fructate de piersică, măr verde și lămâie, urmate apoi de arome florale și ceva tente de condimente mediteraneene. Proaspăt și delicat, cu o aciditate echilibrată, finalul vinului este unul lung și persistent. Se recomandă degustarea acestui vin la 8-10 grade Celsius, alături de sushi, pește și fructe de mare.

Nicușor Cazan: Prosecco serios, înveșmântat într-o sticlă cu design elegant. Arome dulci de fructe, pere în special, și flori, armonios integrate. Gust proaspăt și rotund, dominat de același fructe dulci combinate de această dată cu note de alune și nuci. Un vin precis, care știe ce vrea, cremos și echilibrat.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin