Vinul zilei: un Syrah românesc foarte reușit, cu arome de prune confiate și cireșe negre, urmate de note discrete de condimente dulci și ciocolată amăruie. Un vin robust, cu o structură amplă și taninuri mature ce oferă o senzație cremoasă pe palat

Vinul zilei: un Syrah românesc foarte reușit, cu arome de prune confiate și cireșe negre, urmate de note discrete de condimente dulci și ciocolată amăruie. Un vin robust, cu o structură amplă și taninuri mature ce oferă o senzație cremoasă pe palat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 nov 2023

Via Coltul Pietrei Syrah 2019, vinul pe care vi-l propunem astăzi, provine din via Colțul Pietrei, vie care produce struguri de calitate superioară datorită unei combinații de elemente precum solul, topografia, precipitațiile, lumina și căldura soarelui, ce favorizează în mod deosebit cultivarea strugurilor Sauvignon Blanc și Syrah în acest loc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tradiție, pasiune și intuiție - aceștia ar fi termenii care descriu cel mai bine Vitis Metamorfosis, o cramă care susține și aplică principiile viticulturii ecologice. În plus, compania propune și experiențe unice în regiunea Dealu Mare, cum ar fi degustări, tururi în cramă sau evenimente private și corporate. Fiorenzo Rista este oenologul cramei aflate astăzi sub egida grupului Marchesi Antinori.

Colțul Pietrei Syrah 2019 are o culoare de roșu purpuriu și arome puternice de prune confiate și cireșe negre, cu note discrete de condimente dulci și ciocolată amăruie. A fost maturat în butoaie mari și mici de stejar pentru o perioadă de opt luni. Este un vin cu o structură amplă și taninuri mature ce dau o senzație cremoasă pe palat.

George Mitea: Dacă căutați un Syrah românesc bun, astăzi norocul vă surâde. E un vin robust, dar cu unduiri orientale, cireșe, prune, un mic iz de plante aromatice, condimente de patiserie. Este un mix de vinuri baricate dar și altele maturate în budane. Rezultatul este un melanj de serios și jovial, dar și un vin care ascunde uimitor procentul mare de alcool. Nu sunt fan al vinurilor suprabaricate, nici ale celor cu nivel ridicat de alcool, însă când baricul e folosit atât de inteligent ca acum, iar alcoolul atât de bine integrat, nu pot decât să vă recomand licoarea!

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin