Vinul zilei: un vin roșu perfect pentru sărbătoarea de Sfântul Ion, un vin plin, energic. Un vin care poate fi oferit în dar sau savurat împreună cu prietenii

Vinul zilei: un vin roșu perfect pentru sărbătoarea de Sfântul Ion, un vin plin, energic. Un vin care poate fi oferit în dar sau savurat împreună cu prietenii
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 ian 2024

Recomandarea de astăzi, Sfântul Ioan 2018, este parte a colecției Cupola Sanctis a cramei Oprișor, un demers care și-a dorit să reprezinte o plecăciune în fața celui mai adânc și intim aspect al Olteniei profunde: credințe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe cele 250 de hectare de viță-de-vie ale cramei sunt cultivate atât soiuri de struguri românești, cât și soiuri internaționale. Tradițiile, credințele și obiceiurile Olteniei sunt păstrate și încorporate în vinurile cramei Oprișor, cele care păstrează și duc mai departe autenticitatea locului.

Sfântul Ioan este omagiat pe 7 ianuarie, ocazie perfectă de a dărui o sticlă de vin bun prietenilor care își serbează onomastica. Sfântul Ioan 2018 e un vin roșu, sec, catifelat, cu note de cacao și fructe roșii, cu taninuri suple. Un vin semnat de Liviu Grigorică, care poate fi oferit în dar sau savurat împreună cu prietenii.

Radu Rizea: După excese vine, teoretic, dresul. Apoi vin hodina, întoarcerea la muncă și vinul care să te ajute să treci de la serile de leneveală, somn sau povești cu prietenii la treburile de zi cu zi. Oprișor propune exact acest vin de “crepuscul” - energizant, dar și plin; rotunjit (ca taninuri) dar și cu ascuțimi de aciditate proaspătă… Debordează de fructe roșii (căpșuni, zmeură), bine compensate cu atingeri elegante de lemn, care-l fac potrivit pentru mai multe gusturi și vârste. Un vin “fun”, tânăr și plin de viață, bun de seară sau, dacă exagerați, și mai spre dimineață, nițel înainte să răsară soarele.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin