Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău

Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 feb 2023

Valentine’s Day sau Dragobete? Cadouri cu care să mergi la sigur sau cadouri cu care să surprinzi? Aventură sau comoditate? Fiecare alegere îți definește cuplul și te ajută acum, în luna iubirii, să faci cele mai bune alegeri în materie de cadouri pentru persoana iubită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Care sunt profilurile de cuplu și cadourile potrivite lor?

SensoDays vine cu o provocare menită să îți ușureze cu mult misiunea “cadoul perfect pentru Valentine’s Day”. Analizați-vă activitățile, preferințele, stilul și vedeți în care dintre stilurile de cuplu vă încadrați. Apoi, alegerea cadoului ideal va fi doar o simplă formalitate, aflată la doar un click distanță pentru că vei regăsi toate produsele în oferta SensoDays.

  • Cuplul clasic iubește tradiționalul și merge la sigur cu cadourile alese

Cuplurile clasice preferă diminețile pline de aroma cafelei aburinde, își încălzesc după-amiezele cu un ceai savuros servit în cești de porțelan și își petrec serile în compania unei cărți bune și a unei lumânări parfumate.

Toate acestea pot fi idei inspirate pentru cadourile de Valentine’s Day sau Dragobete pentru că, deseori, cuplurile tradiționale preferă sărbătoarea românească dedicată iubirii. Dacă te încadrezi în acest profil intră pe SensoDays și descoperă toate darurile recomandate.

Alte idei potrivite cuplului clasic sunt și paharele de vin, măsuțele de cafea, obiectele de Home Décor “cu mesaj”, difuzoarele electrice parfumate, prosoapele de bucătărie cu imprimeuri florale sau fotoliile Stressless.

Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău

  • Cuplul activ jonglează cu hidratarea, dar și cu relaxarea

O sesiune de jogging “susținută” de o cană termos Kambukka, un antrenament solicitant care să se încheie cu o baie revigorantă într-o cadă free-standing sau un device high-tech, de ultimă generație, care să vă ajute în “măsurarea performanțelor sportive”.

Sună bine toate aceste scenarii și chiar te regăsești în cel puțin unul dintre ele? Atunci, e clar că tu și partenerul tău formați un cuplu sporty.

Pentru voi, cadourile perfecte de la SensoDays sunt termosurile, sticlele filtrante sau căzile în care să vă răsfățați după fiecare antrenament.

Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău

În cazul cuplului artsy, ambianța este cea mai importantă. Culorile, estetica, textura, mirosul – toate vă scriu povestea și vă ajută să intrați mai ușor “în personaj”. Pentru că voi nu doar sărbătoriți iubirea, ci o ridicați la nivel de artă!

SensoDays celebrează cuplurile artsy cu o mulțime de produse, așa că intră pe site și vezi care se potrivesc mai bine vibe-ului vostru creativ.

Ai putea alege veiozele Kartell, difuzoarele cu bețișoare, produsele decorative pentru casă – dar neapărat cu un twist creativ – sau piesele statement de Home Décor, cum sunt și ceasurile de perete în modele inedite.

Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău

  • Cuplul matur îmbină sărbătoarea iubirii cu factorul practic

În cazul cuplului trecut de o anumită vârstă, experiența își spune cuvântul. Partenerii își doresc liniște, merg pe simplitate și își celebrează iubirea într-un mod decent, dar atât de plin de semnificații. Trecerea timpului, provocările depășite, împlinirile – toate vin să dea greutate și sens cuplului.

Dacă faci parte din acest tip de relație, ar trebui să te gândești în primul rând de ce are nevoie partenerul tău sau de ce aveți nevoie voi, ca pereche.

Pe SensoDays ai o mulțime de cadouri care se pot mula acestor cerințe, de la lenjerii de pat și obiecte de Home Décor până la produse pentru servirea mesei sau fotolii Stressless.

Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău

  • Cuplul nonconformist spune da oricărei provocări legate de cadouri inedite pentru Valentines Day

Aventura și factorul surpriză vă sunt cei mai buni prieteni? Familia și prietenii sunt deseori uimiți de alegerile voastre? Nimic din ceea ce faceți nu este convențional, dar tocmai de acolo vine și frumusețea cuplului vostru.

Da, e cool să fii nonconformist, dar oare asta va face mai ușoară alegerea cadourilor de Valentine’s Day? Noi așa credem, mai ales că pe SensoDays sunt tot felul de cadouri ieșite din tipare.

Un ceas de perete mai neconvențional, o veioză Kartell Toy, o tablă de scris autoadezivă pe care să scrii și o dedicație, o mască de protecție cu un model amuzant, o vază într-un model mai puțin întâlnit în care să așezi florile ei preferate - toate pot fi cadouri excelente pentru cuplul vostru.

SensoDays este alături de tine și în luna iubirii. De atâția ani, site-ul numărul 1 în materie de Home Décor de la noi din țară vine mereu în întâmpinarea îndrăgostiților cu o mulțime de cadouri. Prezent în aproximativ 300.000 de case ale românilor, SensoDays continuă să își surprindă plăcut clienții cu colecții noi, piese statement și produse premium, apreciate peste tot în lume.

Vrei să iubești “pe stilul tău? – Alege de pe SensoDays cadourile potrivite cuplului tău

viewscnt
Afla mai multe despre
valentine’s day
dragobete
cadou