Sameday Courier raportează venituri cu 56% mai mari față de anul precedent

Sameday Courier raportează venituri cu 56% mai mari față de anul precedent

Lucian Baltaru și Octavian Bădescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2017

Sameday Courier a raportat o creștere semnificativă a veniturilor realizate anul trecut, încasările înregistrate de Delivery Solutions, compania care operează brandul Sameday Courier, fiind mai mari cu 56% față de cele din anul precedent și ajungând la 13,47 milioane lei (în comparație cu cele 8,60 milioane lei contabilizate în 2015). Profitul brut realizat de companie a ajuns la 700.000 de lei, în creștere cu 32 % față de cel din 2015, de 530.000 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Este o creștere sănătoasă, peste media industriei. Probabil că procentual este chiar cea mai mare din piață. Această evoluție a fost generată atât de propriile demersuri de dezvoltare, cât și de conjunctura economică și din piață. Provocările actuale țin inclusiv de gestionarea creșterii în condițiile necesității de a oferi în același timp și calitate serviciului. Pentru anul 2017 avem obiective la fel de ambițioase, a căror atingere va depinde și de resursele financiare pe care le vom aloca. Aceasta înseamnă că va trebui să investim și mai mult, inclusiv pe baza rezultatelor anului trecut, deci probabil că vom reinvesti profitul în perspectiva obținerii în acest an a unor venituri între 4 și 5 milioane Euro.”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager al Sameday Courier.

Majorarea cifrei de afaceri a fost determinată de creșterea volumului de trimiteri, în condițiile în care toate liniile de business au înregistrat evoluții pozitive. Creșterea cifrei de afaceri a fost susținută de dezvoltarea segmentul de livrări în aceeași zi, concomitent cu majorarea volumului proiectelor cu livrare adresată, a doua zi.

VIDEO O firmă de curierat din China și-a înjumătățit costurile cu ajutorul unei \ CITEȘTE ȘI VIDEO O firmă de curierat din China și-a înjumătățit costurile cu ajutorul unei "armate" de roboți

„Creșterea cifrei de afaceri este semnificativă, vorbim de cele mai mari venituri din istoria companiei (cca 3 milioane Euro și mă bucur că am putut repeta consecvent aceasta sintagma in ultimii ani). Am atins din această perspectivă încă din 2016 obiectivul propus pentru anul 2017, iar profitul a crescut și el, chiar și in condițiile necesității de a aloca resursele necesare susținerii creșterii", a arătat Octavian Bădescu, fondator și acționar majoritar al companiei.

Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrărilor în aceeași zi pentru peste 1.000 de companii mari din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
sameday
badescu