Sky a lansat un serviciu de streaming low-cost în Spania și intră în competiție cu Amazon, Netflix și HBO

Sky a lansat un serviciu de streaming low-cost în Spania și intră în competiție cu Amazon, Netflix și HBO
scris 11 sep 2017

Compania europeană de pay-TV Sky a intrat pe piața din Spania, lansând, luni, un serviciu de streaming low-cost care va pune la dispoziția abonaților un portofoliu de programe ce va include show-uri de televiziune americane precum ”The Walking Dead”, informează variety.com.

Serviciul se numește Sky și este disponibil pentru un abonament lunar în valoare de 10 euro. Compania oferă acces gratuit la acest serviciu în prima lună de abonament, arată news.ro.

Programele disponibile provin de la 12 canale de pay-TV locale, între care se numără Comedy Central și Nickelodeon, XD și Disney Junior, Syfy, TNT și TCM, precum și Fox și National Geographic.

FOTO Siglele și denumirile posturile PRO, schimbate de astăzi. Sport.ro s-a transformat în Pro X CITEȘTE ȘI FOTO Siglele și denumirile posturile PRO, schimbate de astăzi. Sport.ro s-a transformat în Pro X

Între primele programe disponibile se numără serialele ”The Big Bang Theory” și “Grey’s Anatomy”, precum și serialul animat pentru copii “Marvel Avengers Assemble”.

Sky intră în competiție pe această piață cu Amazon, Netflix și HBO, care au lansat deja servicii de streaming local, dar și cu Movistar+ și canalele tradiționale de pay-TV.

Compania Sky are 22,5 milioane de abonați în Europa - la operațiunile sale similare în Marea Britanie, Irlada, Italia, Germania și Austria.

Compania susține că este lider în streaming, întrucât furnizează o cantitate mai mare de conținut live și on-demand decât Netflix și Amazon.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sky
tv
amazon