Tranzacție: MedLife cumpără 80% din rețeaua de clinici Solomed

Tranzacție: MedLife cumpără 80% din rețeaua de clinici Solomed
scris 15 mar 2018

Furnizorul de servicii medicale MedLife a semnat o nouă tranzacție, cumpărând 80% din acțiunile Solomed, un grup de clinici de servicii medicale cu servicii pe piața din Pitești, Costești și Curtea de Argeș.  

Grupul Solomed a fost înființat în 1997 și este unul dintre cei mai importanți operatori medicali locali din regiune, având 90 de angajați. Grupul are în componență cinci clinici – 3 în Pitești, 1 în Costești și 1 în Curtea de Argeș, precum și un laborator în Pitești.

Solomed a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 5,2 milioane de lei. 

Paul Anghel, ANPC: Aproximativ o treime din reclamațiile privind achiziția de bunuri și servicii în 2017 au vizat comerțul online CITEȘTE ȘI Paul Anghel, ANPC: Aproximativ o treime din reclamațiile privind achiziția de bunuri și servicii în 2017 au vizat comerțul online

Achiziționarea pachetului majoritar Solomed reprezintă cea de-a 19-a achiziție derulată până în prezent de grupul MedLife, ultima fiind anunțata în luna februarie – Ghencea Medical Center din București.
 
MedLife a raportat la nivelul anului 2017 o cifră de afaceri consolidată pro-formă de 638 milioane de lei, în creștere cu 27% față de 2016 și o EBITDA pro-formă ajustată de 82,3 milioane de lei.

Pentru anul acesta compania vizează o creștere de peste 20%. 

MedLife, companie unde pachetul majoritar este deținut de familia Marcu, a fost listată la cota Bursei de Valori București în luna decembrie a anului 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
solomed
servicii medicale de ambulatoriu