Au scăzut tarifele la transportul pe cablu din Poiana Brașov

Au scăzut tarifele la transportul pe cablu din Poiana Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2023

După ce în ultimele zile a fost produsă zăpadă artificială, pârtiile din partea superioară sunt în condiții bune, iar de luni tarifele la transportul pe cablu s-au ieftinit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest moment, pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul sunt în condiții bune după ce în ultimele zile stratul de zăpadă a fost refăcut, ajungând acum la aproximativ 30 de cm, și se poate coborî până în Poiana Brașov, arată Monitorul Expres.

TABEL O nouă scumpire a benzinei, care a ajuns la maximul ultimelor 3 luni CITEȘTE ȘI TABEL O nouă scumpire a benzinei, care a ajuns la maximul ultimelor 3 luni

Au scăzut tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: Telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte)

viewscnt
Afla mai multe despre
schi
poiana brasov