Australia amenință că îi deportează pe turiștii petrecăreți

Australia amenință că îi deportează pe turiștii petrecăreți
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2020

Turiștii care s-au alăturat unei adunări în masă împotriva regulilor impuse de COVID-19 pe o plajă din Sydney în ziua de Crăciun ar putea fi deportați, a anunțat ministrul imigrației australian Alex Hawke, citat de DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritățile din domeniul migrației investighează sute de tineri care s-au înghesuit pe plaja Bronte Beach în ciuda limitărilor impuse de măsurile de sănătate și îi vor penaliza pe cei considerați responsabili, a spus Hawke la postul de radio 2GB, scrie Agerpres.

Operatorii din turism preconizează un grad de rezervare de peste 80% a locurilor de cazare pe Valea Prahovei, de Revelion CITEȘTE ȘI Operatorii din turism preconizează un grad de rezervare de peste 80% a locurilor de cazare pe Valea Prahovei, de Revelion

Hawke s-a declarat "șocat" de mulțimea de pe plaja din estul orașului Sydney care a încălcat regulile de distanțare socială, dintre care cele mai multe persoane ar fi fost excursioniști străini și posesori de vize de lucru din Marea Britanie și Irlanda.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
australia
turisti
expluzare