Sri Lanka și-a întâmpinat primii turiști, după nouă luni

Sri Lanka și-a întâmpinat primii turiști, după nouă luni
scris 29 dec 2020

Sri Lanka și-a întâmpinat primii turiști străini după nouă luni, în pofida faptului că, potrivit autorităților, țara este afectată de noua tulpină a coronavirusului, mai virulentă, informează AFP.

Un zbor charter sosit din Ucraina cu 185 de pasageri la bord a aterizat pe aeroportul internațional Rajapaksa, în sudul capitalei. Călătorii, care vor sta exclusiv în hotelurile lor în timpul vacanței, au fost nevoiți să facă un nou test de COVID-19 după ce au furnizat înainte de plecare certificatele care atestau că nu sunt contaminați, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Pandemia pune în așteptare proiecte hoteliere Continental și Ibis în România de zeci de milioane de euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Pandemia pune în așteptare proiecte hoteliere Continental și Ibis în România de zeci de milioane de euro

Autoritățile srilankeze speră că turiștii ucraineni vor fi primii printre miile de cetățeni străini a căror sosire este așteptată cu mare speranță, pentru redresarea economiei acestei țări, puternic afectată de măsurile de izolare impuse în martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
sri lanka
turisti