Avertisment Booking - Sunt trimise mesaje false

Avertisment Booking - Sunt trimise mesaje false
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 oct 2023

Călătorii care folosesc platforma de rezervări hoteliere Booking.com sunt avertizați să nu creadă e-mailuri înșelătoare care sunt trimise în această perioadă și prin care li se solicită să confirme plata la hotel cu amenințarea anulării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În fiecare caz, clientul fie s-a cazat, fie trebuia să se înregistreze, la un hotel pe care l-a rezervat folosind Booking.com.

E-mailul – trimis de la noreply@booking.com – susține că șederea lor poate fi anulată, cu excepția cazului în care predă detaliile cardului bancar printr-un link încorporat, conform The Guardian.

Amenințarea este că, dacă nu reușesc să facă acest lucru în decurs de 4 sau 12 ore – e-mailurile variază ușor – rezervarea va fi anulată.

Zeci de alerte false cu bombă au vizat aeroporturile din Franța în ultimele zile. Ministrul Transporturilor: ”Mari imbecili” CITEȘTE ȘI Zeci de alerte false cu bombă au vizat aeroporturile din Franța în ultimele zile. Ministrul Transporturilor: ”Mari imbecili”

Notificări ale e-mailului au apărut și în aplicația companiei pe telefoanele mobile.

Booking.com a negat cu fermitate că sistemul său ar fi fost piratat, în schimb, a dat vina pe încălcări ale sistemelor de e-mail ale hotelurilor partenere, arată sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
booking.com
u center
forte partners