Avertisment oficial - La ce să se aștepte cei care își vor petrece concediul în România: Prețuri mari și o criză de personal fără precedent!

Avertisment oficial - La ce să se aștepte cei care își vor petrece concediul în România: Prețuri mari și o criză de personal fără precedent!
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2022

Prețuri mari și o criză de personal fără precedent ceea ce va aduce, în multe cazuri, și servicii mai slabe calitativ – este ceea ce vor primi turiștii în acest sezon estival. Declarația a fost făcută la RRA, chiar de președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor (HORA), Ion Biriș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El dă însă asigurări că hotelierii vor face tot ceea ce pot pentru a compensa aceste probleme: „Acești doi ani de pandemie probabil că au făcut ca foarte mulți oameni, care lucrau în industrie, să se reorienteze. Deci criza de personal pe care industria o resimte în acest moment nu a fost întâlnită niciodată până acum. Din punctul nostru de vedere, facem tot ce se poate ca turiștii de pe litoral și nu numai, din toate celelalte zone ale țării, să primească cele mai bune condiții. Ne va fi din ce în ce mai greu”, potrivit Rador.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Întrebat la ce ar trebui să se aștepte turiștii în acest nou sezon, aflat la început, președintele HORA a declarat: „Prețuri un pic mai mari, materiile prime au avut o creștere extraordinară, sunt multe ingrediente la care avem creșteri de 30, de 50, sunt anumite produse de import care aproape și-au dublat prețurile, și atunci inevitabil, oricât ne-am dori noi să absorbim această creștere de preț, ne va fi imposibil și, din păcate, probabil că anumite locații nu vor putea să își servească clienții la standardele pe care și le-ar dori”.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
preturi