Casa Albă se redeschide în aprilie pentru vizitatori

Casa Albă se redeschide în aprilie pentru vizitatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2022

Casa Albă a anunțat că se va redeschide pentru vizitatori în luna aprilie după ce a fost închisă pentru public timp de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Casa Alba va putea fi vizitată două zile pe săptămână începând cu 15 aprilie, a anunțat ea într-un comunicat, adăugând că purtarea măștii este opțională și cei care au fost testați pozitiv pentru coronavirus nu ar trebui să participe la tururile ghidate, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Retailerul Profi, cel mai mare angajator privat din România, își mută sediul în Băneasa Airport Tower pe o suprafață de 3 ori mai mare, pentru un centru național CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Retailerul Profi, cel mai mare angajator privat din România, își mută sediul în Băneasa Airport Tower pe o suprafață de 3 ori mai mare, pentru un centru național

La rândul său, Congresul SUA ia în calcul o redeschidere treptată pentru public începând cu 28 martie și se îndreaptă către o redeschidere completă până pe 5 septembrie, scrie Washington Post, citând o sursă sub rezerva anonimatului.

Deciziile au loc ca urmare a scăderii continue a cazurilor de COVID-19 din SUA, deși o creștere a infectărilor în Europa și China a ridicat unele semne de îngrijorare în legătură cu posibilitatea apariției unui nou val de coronavirus.

"Casa Albă va continua să monitorizeze îndeaproape situația COVID-19 cu îndrumări bazate pe recomandările Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite și a altor oficiali de sănătate publică și experți medicali și va modifica disponibilitatea... după cum va fi necesar", a afirmat ea în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
casa albă
vizitatori