Cazare fără curent electric pentru sute de turiști cazați la un hotel din Mamaia: "Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat; nu s-a putut dormi de zăpușală."

Cazare fără curent electric pentru sute de turiști cazați la un hotel din Mamaia: "Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat; nu s-a putut dormi de zăpușală."
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2021

Sute de turiști cazați la un hotel din Mamaia au stat o noapte întreagă fără curent electric. Problema s-a întins pe mai multe ore, inclusiv pe parcursul nopții, turiștii reclamând că mulți dintre ei cu copii mici și că li se strică mâncarea în frigider. De aer condiționat nici nu s-a mai pus problema. Când nici a doua zi nu s-a rezolvat problema, spiritele s-au încins, iar conflictul a fost calmat doar de polițiști. Compania de electricitate susține că a intervenit cât de rapid a putut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În miez de noapte, în loc să se odihnească, turiștii unui hotel de două stele din Mamaia și-au cerut banii de vacanță înapoi. Fără curent electric de la ora 20.00, oamenii au ieșit nervoși din camerele în care era deja o căldură insuportabilă. Răsăritul i-a găsit pe turiști în aceeași situație, arată Observator News.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

"De ieri nu avem lumină. Nu putem să ne ținem nimic în frigider. Nu avem aer condiționat. Nu avem absolut nimic", a spus un turist.

"Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat, nu funcționa absolut nimic. Cine a putut să doarmă? Că nu s-a putut dormi de zăpușală ce era în cameră. Sejurul meu, împreună cu soțul, a costat 3.800 de lei, pentru 7 nopți" , a spus o altă turistă.

Până la scandal și chemat poliția a fost doar un pas. Doar că amenzile au fost chiar pentru turiști.

Turist: În loc să vorbească cu managerul să ne rezolve problema, ne legitimează pe noi să ne dea sancțiuni.

Reporter: Pentru ce?

Turist: Pentru că nu purtăm mască!

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Hotelul dă vina pe compania de electricitate, care nu ar fi intervenit la timp să repare transformatorul care s-a defectat aseară. Patru hoteluri ar fi rămas fără curent. Compania de electricitate nu a răspuns solicitării Observator pentru un punct de vedere.

Șefă recepție hotel: Am tot făcut sesizări, însă aseară nu s-a deplasat niciun echipaj.

Abia astăzi, la mai bine de 14 ore de la pana de curent, au apărut electricienii. Au remediat problema pentru... zece minute.

Turistă: S-a oprit iar curentul, în timp ce stăm de vorbă. Iar a picat curentul.

Au mai trecut încă două ore până s-a rezolvat. Oamenii spun că vacanța lor a fost compromisă și amenință că vor da hotelul în judecată, căci la tarifele pe care le percepe, de 400 de lei pe noapte, ar fi trebuit să aibă generator.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Șefă recepție hotel: Nu are generator care să acopere toată energia

Hotelul promite că va restitui banii de cazare sau va prelungi sejurul cu încă o zi pentru turiștii afectați.

viewscnt
Afla mai multe despre
cazare
mamaia