Epicvisits.com, platformă online pentru cazări tematice, vizează atragerea a 150.000 euro pe Seedblink

Epicvisits.com, platformă online pentru cazări tematice, vizează atragerea a 150.000 euro pe Seedblink
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2021

Epicvisits.com, platformă de servicii și rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice și experiențelor găzduite de acestea, lansată de trei antreprenori români, vizează atragerea a 150.000 euro pe Seedblink, platformă de investiții în startup-uri de tehnologie. Listarea va avea loc pe 8 iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania este dezvoltată de antreprenorii Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika, de Mihai Bârsan, cu o vastă experiență internațională în business development, și de Emanuel Pasat, ex-manager la IBM, co-fondator Feexers.

Epic Visits a fost lansată la sfârșitul lunii mai 2020 .

"Odată cu milioanele de proprietăți listate pe booking și airbnb, aceste platforme au devenit prea "mainstream" fiind destul de dificil să găsești acum inspirație acolo. Sigur, ele sunt excelente când știi exact unde mergi și ce cauți. Dar ce faci când ai nevoie de inspirație? Când nu știi dinainte unde vrei să mergi sau ce vrei să faci? Căutarea inspirației la prieteni, bloguri, facebook, google, booking, airbnb, a devenit un mare consumator de timp și energie pentru millennialii urbani super-ocupați. Avem deci un consumator care aparent are la un click totul, dar în realitate este lăsat descoperit când vine vorba de a primi inspirație", spun fondatorii platformei.

Pasionații de călătorii pot rezerva prin intermediul Epic Visits un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locație inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheață sau sub apă, chiar și în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.

Piața globală de cazări epice pentru vacanțe/termen scurt este evaluată la 53 miliarde de euro, reprezentând 10% din totalul pieței globale de cazare, estimată la 529,5 miliarde de euro, potrivit Allied Market Research. Se preconizează că dimensiunea pieței globale de cazare pentru călătorii va ajunge la 893 miliarde de dolari până în 2026, înregistrând un CAGR de 4,50%. În România, Epic Visits estimează o piață de "turism epic" de aproape 100 milioane euro anual. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
epicvisits.com
turism
seedblink