Hotelul Radisson, agenția Business Travel Turism și Blue Air, printre premianții la Gala TopHotel Awards

Hotelul Radisson, agenția Business Travel Turism și Blue Air, printre premianții la Gala TopHotel Awards
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 27 mai 2016

Hotelurile Radisson, Epoque și Crowne Plaza din București, agenția de turism corporate Business Travel Turism, operatorii aerieni Turkish Airlines și Blue Air și alte companii din turism au fost premiate joi seara la Gala TopHotel Awards, cel mai important eveniment de profil desfășurat în fiecare an în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hotelul anului - categoria 5 stele, afiliat unui lanț hotelier international, a fost desemnat Radisson Blu din București, iar dintre cele neafiliate câștigătorul a fost Epoque. Crowne Plaza din București a câștigat premiul la categoria 4 stele afiliat la un lanț, iar Kronwell Brașov a fost ales dintre brandurile locale.

Cel mai popular hotel al anului (hoteluri economice & de clasa medie - 3 stele) a fost desemnat Hampton by Hilton Cluj, în timp ce câștigător la categoria "locul anului pentru conferințe și întâlniri de afaceri" a fost Kronwell Conference Center din Brașov. Turkish Airlines și Blue Air au fost votate cele mai bune companii aeriene de linie, respectiv low cost.

FOTO Murad construiește un hotel cu apartamente de peste 200 mp, pe care îl vrea \ CITEȘTE ȘI FOTO Murad construiește un hotel cu apartamente de peste 200 mp, pe care îl vrea "cel mai luxos de la mare"

Cea mai bună agenție de turism business și MICE este Business Travel Turism, iar cel mai bun turoperator de incoming - Karpaten Turism. Vola.ro a fost desemnată cel mai bun portal de turism, iar cea mai bună agenție de turism - Happy Tour. Avis Rent a Car a fost votată compania de închirieri a anului, Lotus Therm din Băile Felix, deschiderea hotelieră a anului, iar Teleferic Grand Hotel - cea mai bună investiție a anului.

Hotelul de agrement de cinci stele al anului este Vega din Mamaia, iar cel de patru stele - Alpin din Poiana Brașov. Cel mai bun hotel balnear a fost desemnat Lotus din Felix, iar pensiunea anului în stil tradițional - Viscri 125.

Cel mai popular restaurant e Hard Rock Cafe, iar cel mai bun restaurant cu bucătărie internațională - Joseph by Joseph Hadad. Directorul general al anului vine de la hotelul Mercure din București - Alina Fugaciu, iar cea mai bună echipă hotelieră este la InterContinental.

viewscnt
Afla mai multe despre
hoteluri
agentii
premii
turism
gala