Mai multe rachete au lovit un hotel de lux în Libia

Mai multe rachete au lovit un hotel de lux în Libia
scris 24 mai 2019

Mai multe rachete au lovit vineri dimineața un hotel de lux din capitala libiană Tripoli. Guvernul libian, recunoscut internațional, a dat vina pentru atac pe forțele din est care încearcă să preia controlul orașului, conform Reuters.

Ministerul de Interne a publicat fotografii cu o cameră afectată de atacul de la hotelul Rixos. La acest hotel se întâlnesc parlamentarii care se opun ofensivei demarate de trupele loiale generalului Khalifa Haftar, scrie News.ro.

VIDEO Mari nereguli găsite la peștele de import, în hypermarket-urile din zona București-Ilfov CITEȘTE ȘI VIDEO Mari nereguli găsite la peștele de import, în hypermarket-urile din zona București-Ilfov

Armata Națională Libiană a generalului Haftar încearcă să preia controlul asupra orașului Tripoli de la începutul lui aprilie, însă nu a reușit să treacă de soldații guvernului libian.

Luptele au avut loc până acum în suburbiile sudice ale orașului însă hotelul Rixos este mult mai aproape de centrul orașului, în apropiere de fosta reședință a lui Muammar Gaddafi,  înlăturat de la putere în 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
libia
hotel de lux