Numărul turiștilor români care au ales să călătorească în Dubai, în creștere

Numărul turiștilor români care au ales să călătorească în Dubai, în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2019

Numărul turiștilor români care au călătorit în Dubai a crescut, în primul trimestru din 2019, cu 24%, comparativ cu perioada similară din anul anterior, ajungând la 29.670, relevă datele publicate joi de Departamentul de Turism și Marketingul Comerțului din Dubai (Department of Tourism and Commerce Marketing - Dubai Tourism).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit datelor centralizate, la finele anului 2018, numărul de turiști din România care au ajuns în Emirat a fost de 64.486, în creștere cu 19,7% față de anul 2017. În același timp, raportat la anul 2016, numărul românilor care au ales Dubaiul ca destinație de vacanță/afaceri s-a ridicat la 51.316, scrie Agerpres.

Apex Alliance, lituanienii care l-au cooptat pe cel mai bogat om din statul baltic, pregătesc lansarea hotelului amenajat chiar în Aeroportul Otopeni. \ CITEȘTE ȘI Apex Alliance, lituanienii care l-au cooptat pe cel mai bogat om din statul baltic, pregătesc lansarea hotelului amenajat chiar în Aeroportul Otopeni. "Va fi hotelul cu cei mai mulți clienți captivi."

Printre cele mai populare atracții din Emirat se află: Dubai Mall, cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa (828 de metri și 164 de etaje), cel mai mare parc tematic acoperit din lume, IMG Worlds of Adventure (139.350 mp și patru parcuri tematice: Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai și Legoland Water Park, Dubai Parks & Resorts) și La Mer si Al Seef.

La ora actuală, sunt disponibile două zboruri directe pe zi din România către Dubai, respectiv de pe aeroporturile din București și Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
dubai
turisti