Pașaportul japonez, cel mai bun din lume pentru călătorii. Care sunt următoarele

Pașaportul japonez, cel mai bun din lume pentru călătorii. Care sunt următoarele
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2020

Pașapoartele japoneze oferă acces la cel mai mare număr de destinații din lume fără viză, potrivit clasamentului Passport Index al firmei britanice de avocatură Henley & Partners, citat miercuri de dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Persoanele cu pașaport japonez pot intra în 191 de țări fără viză sau să primească viză la intrare, scrie Agerpres.

LISTA Țările UE și statele terțe pentru care la sosirea în România nu este impusă carantină sau izolare. Sunt reluate zborurile către mai multe țări CITEȘTE ȘI LISTA Țările UE și statele terțe pentru care la sosirea în România nu este impusă carantină sau izolare. Sunt reluate zborurile către mai multe țări

Clasamentul - publicat marți - se bazează pe datele Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și oferă informații despre ce nivel de acces oferă fiecare pașaport și care sunt vizele necesare pentru diferite țări.

Pașaportul Singapore se clasează pe locul al doilea, oferind intrarea fără viză în 190 de țări, urmat de pașapoartele german și sud-coreean, care oferă accesul în 189 de țări.

Deținerea unui pașaport japonez a fost întotdeauna avantajoasă - acesta clasându-se anterior pe locul al doilea. Potrivit guvernului japonez, aceasta reflectă imaginea internațională bună a țării ca a treia cea mai mare economie a lumii și una dintre cele mai sigure țări.

Clasamentul nu ia în considerare restricțiile actuale de călătorie din cauza pandemiei de coronavirus, care pot avea prioritate în fața informațiilor privind vizele.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaport japonia
calatorii