Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă vizitatorilor, după lucrări de reabilitare

Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă vizitatorilor, după lucrări de reabilitare
scris 26 oct 2017

Sarmizegetusa Regia va fi deschisă pentru vizitare, începând de vineri, după aproape o lună de la începerea lucrărilor de reabilitare a Marelui Templu Circular.

”Situl Sarmizegetusa Regia este pregătit să-și primească vizitatorii, începând de vineri, Monumentul UNESCO a fost închis la începutul acestei luni pentru o serie de lucrări de restaurare și conservare cuprinse în cadrul proiectului «Întreținere, restaurare, conservare la monumentul istoric Sarmizegetusa Regia – Grădiștea de Munte» (înlocuire stâlpi din lemn la Marele Templu Circular, înlocuire gard metalic cu gard din lemn la drumul pavat). Lucrările s-au încheiat înainte de termenul stabilit în contract”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, potrivit News.ro.

Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio inclusiv în România CITEȘTE ȘI Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio inclusiv în România

Consiliul Județean și Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice vor organiza vineri, de la ora 10.00, evenimentul Redeschiderea Sarmizegetusei, iar cu acest prilej intrarea vizitatorilor va fi liberă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sarmizegetusa regia