Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă vizitatorilor, după lucrări de reabilitare

Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă vizitatorilor, după lucrări de reabilitare
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2017

Sarmizegetusa Regia va fi deschisă pentru vizitare, începând de vineri, după aproape o lună de la începerea lucrărilor de reabilitare a Marelui Templu Circular.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Situl Sarmizegetusa Regia este pregătit să-și primească vizitatorii, începând de vineri, Monumentul UNESCO a fost închis la începutul acestei luni pentru o serie de lucrări de restaurare și conservare cuprinse în cadrul proiectului «Întreținere, restaurare, conservare la monumentul istoric Sarmizegetusa Regia – Grădiștea de Munte» (înlocuire stâlpi din lemn la Marele Templu Circular, înlocuire gard metalic cu gard din lemn la drumul pavat). Lucrările s-au încheiat înainte de termenul stabilit în contract”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, potrivit News.ro.

Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio inclusiv în România CITEȘTE ȘI Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio inclusiv în România

Consiliul Județean și Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice vor organiza vineri, de la ora 10.00, evenimentul Redeschiderea Sarmizegetusei, iar cu acest prilej intrarea vizitatorilor va fi liberă.

viewscnt
Afla mai multe despre
sarmizegetusa regia