VIDEO Prima News: Litoralul nu este pentru toți

VIDEO Prima News: Litoralul nu este pentru toți
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2023

"Litoralul pentru toți", campania pe care mulți o așteaptă să se bucure de câteva zile la mare, promite prețuri mici, dar realitatea de la recepția hotelurilor arată ca multe sunt minciuni. Programul a început, iar prețurile ar trebui să fie mai mici decât în sezon, chiar și cu 70%. Însă, surpriză, ofertele de la multe hoteluri nu se potrivesc deloc cu cele ale agențiilor de turism. Concret, sunt ori mai scumpe decât apar în program, ori nu există deloc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până pe 18 iunie, 25 de hoteluri oferă, în programul Litoralul pentru toți, reduceri la cazare de până la 70% față de vârful sezonului. La agenții, reducerile iau imediat ochii. Însă la hoteluri, realitatea este cu totul alta: prețurile sunt mai mari decât în ofertă, arată Prima News.

FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au semnat prima achiziție în afara țării. O proprietate istorică la care a stat și Churchill. \ CITEȘTE ȘI FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au semnat prima achiziție în afara țării. O proprietate istorică la care a stat și Churchill. "Pornim într-o călătorie emoționantă."

10% nu reprezintă 50% din preț, așa cum scrie o agenție pe site-ul său. Iar oamenii nu știu de această diferență, extrem de importantă pentru buzunarele lor. Reducerea de 50% ar fi aplicată prețului din vârf de sezon. Doar că agenția are un preț, iar hotelul altul. Concluzia: se face mult marketing. Pe lângă prețurile mai mari, sunt și hoteluri care s-au înscris în program, dar sunt încă închise.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
cazare