Aglomerație - Grecii s-au grăbit să se tundă și să cumpere flori, după relaxarea restricțiilor

Aglomerație - Grecii s-au grăbit să se tundă și să cumpere flori, după relaxarea restricțiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2020

Saloanele de coafură, florăriile și librăriile s-au redeschis luni în Grecia în cadrul măsurilor de relaxare treptată a restricțiilor de izolare impuse în urmă cu șase săptămâni de autoritățile locale pentru a încetini răspândirea noului coronavirus, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu primele ore ale dimineții, poliția a făcut verificări în autobuze și stații de metrou pentru a se asigura că pasagerii poartă măști chirurgicale obligatorii, dar și în magazine, pentru a inspecta respectarea regulilor de distanțare socială, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ România iese din starea de urgență și intră în stare de alertă. Ce presupune procedura CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ România iese din starea de urgență și intră în stare de alertă. Ce presupune procedura

Grecii nu mai au nevoie acum de un formular în care să declare un motiv valid - cum ar fi aprovizionarea cu alimente și medicamente sau realizarea exercițiilor fizice - pentru a putea să își părăsească locuințele.

Volumul de trafic a crescut pe străzile din Atena și din alte orașe importante, oamenii formând cozi în fața magazinelor de electrocasnice, care au primit permisiunea de a se redeschide pentru prima dată după ce Grecia a impus restricții dure la mijlocul lunii martie.

Unele magazine de vânzare cu amănuntul, printre care florării, librării, magazine de optică medicală și servicii de spa, se numără printre activitățile care au primit permisiunea de a se redeschide începând de luni.

Programul de funcționare al magazinelor redeschise se va prelungi probabil datorită cererii mari.

Redeschiderea școlilor, restaurantelor și barurilor se preconizează pentru a doua parte a acestei luni. Hotelurile se vor redeschide în Grecia începând cu 1 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
florarii
plaje