Bulgaria declară stare de urgență

Bulgaria declară stare de urgență
scris 13 mar 2020

Parlamentul Bulgariei a votat vineri în unanimitate pentru declararea stării de urgență până la 13 aprilie pentru a contracara răspândirea coronavirusului, după ce numărul cazurilor confirmate a crescut la 23, relatează Reuters.

ULTIMA ORĂ Suspiciune de coronavirus - Orban și toți ceilalți membri ai conducerii PNL se izolează la domiciliu. Iohannis - doar în teleconferință cu partidele CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Suspiciune de coronavirus - Orban și toți ceilalți membri ai conducerii PNL se izolează la domiciliu. Iohannis - doar în teleconferință cu partidele

Starea de urgență prevede interzicerea călătoriilor spre și dinspre țările cu niveluri mari de răspândire a coronavirusului și închiderea școlilor și universităților și permite poliției să intervină atunci când izolarea impusă persoanelor infectate nu este respectată, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bulgaria
stare de urgenta
coronavirus