Coronavirus: Estonia va rămâne în lockdown până la 25 aprilie

Coronavirus: Estonia va rămâne în lockdown până la 25 aprilie
scris 31 mar 2021

Viața publică în Estonia va rămâne în mare parte închisă până la 25 aprilie, întrucât guvernul de la Tallinn a prelungit lockdown-ul în țara baltică cu încă două săptămâni, informează DPA.

Deși nu vor fi implementate alte noi măsuri până atunci, cele aplicate în prezent nu vor fi ridicate, a declarat Jaak Aab, ministru pentru administrația publică, pentru radioul eston, scrie Agerpres.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Țara a intrat în lockdown în martie după ce rata infecțiilor cu coronavirus a început să urce. Acest lockdown, în cursul căruia toate magazinele neesențiale au fost închise și școlile au trecut la învățământ la distanță, urma inițial să expire pe 11 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
estonia