Ford începe producția de măști medicale

 Ford începe producția de măști medicale
scris 27 mar 2020

Ford Otosan a anunțat vineri că firma va începe producția de măști, în contextul eforturilor autorităților din Turcia pentru a ține sub control pandemia de coronavirus (COVID-19), informează publicația Daily Sabah.

Măștile, al căror design a fost dezvoltat de departamentul de cercetare-dezvoltare al producătorului auto, în urma discuțiilor cu ministerele Tehnologiei și Sănătății, vor proteja întreaga față, la un unghi de 150 de grade, spre deosebire de alte modele, scrie Agerpres.

VIDEO Țuca Zbârcea & Asociații | Dreptul în vremea coronei, episodul 1: „Cum se schimbă Dreptul?” CITEȘTE ȘI VIDEO Țuca Zbârcea & Asociații | Dreptul în vremea coronei, episodul 1: „Cum se schimbă Dreptul?”

Haydar Yenigün, directorul general al Ford Otosan, a precizat că producția de măști se bazează pe designul dezvoltat de Ford Otosan împreună cu un furnizor din industrie.

Și sectorul apărării din Turcia va produce ventilatoare medicale.

În Turcia, numărul cazurilor confirmate în ultimele două săptămâni este de 2.433, dintre care 59 de decese.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford otosan
măști