FOTO Sub bombardamente, Kievul are căldură și apă caldă

 FOTO Sub bombardamente, Kievul are căldură și apă caldă
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2022

"Avem căldură și apă caldă", a declarat în mod repetat primarul Kievului, Vitali Kliciko, în mai multe interviuri pe care le-a acordat unor publicații occidentale în ultimele zile, printre care CNN și AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operatorul sistemului de încălzire centralizată din capitala Ucrainei, Kyivteploenergo, a anunțat miercuri, în jurul orei 18 (ora României), că doar 14 blocuri din Kiev nu au apă caldă, iar în alte 10 nu merge căldura, din cauza avariilor.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

"Echipele noastre de intervenție intervin pentru remedierea avariilor. Departamentul de rețele al Kyivteploenergo lucrează 24/7", a transmis operatorul pe contul său de Facebook.

Și la Kiev, precum la București, operatorul de termoficare practică tarife sub costuri, pentru ca acestea să rămână suportabile pentru populație. Anul trecut, municipalitatea a acordat în acest scop Kyivteploenergo subvenții de peste 2 miliarde de hrivne (circa 60,6 milioane euro) din bugetul local, potrivit presei ucrainene.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

În septembrie 2021, Kyivteploenergo a contractat un credit de 140 milioane euro de la BERD pentru investiții în reabilitarea și modernizarea sistemului centralizat de încălzire din Kiev.

Primarul Kliciko a mai declarat miercuri că Rusia comasează tot mai multe trupe în apropiere de capitala ucraineană. În noaptea de marți spre miercuri, mai multe cartiere ale capitalei au fost bombardate de armata rusă. Ministerul rus al Apărării a confirmat că a organizat atacuri cu rază lungă de acțiune cu arme de precizie care au vizat infrastructura de comunicații ucraineană.

Marți, zona din apropierea turnului de televiziune din capitala ucraineană, Kiev, a fost ținta unui atac major al trupelor ruse.

viewscnt
Afla mai multe despre
bombardamente kiev
kiev atac
invazie rusia ucraina
razboi rusia ucraina
vitali kliciko
caldura apa calda
sistem centralizat de termoficare