Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini, cu 3 birouri în România și un nou joint-venture, se extinde în Europa

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini, cu 3 birouri în România și un nou joint-venture, se extinde în Europa
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 2 oct 2019

Compania braziliană Stefanini, printre cei mai importanti furnizori globali de solutii de tehnologie pentru companii, care a lansat recent unui nou joint-venture în România, își face intrarea pe o nouă piață în Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stefanini a anunțat că se extinde în Ucraina, piață cu peste 1.000 de companii active în sectorul IT și circa 100.000 de angajați.

“Vrem să ne extidem operațiunile în Europa, iar Ucraina va fi prima noastră oprire”, spune directorul general al companiei, Marco Stefanini.

Un nou colaps în industria aeriană europeană. Compania slovenă Adria Airways, care reluase cursele aeriene directe spre București, intră în faliment CITEȘTE ȘI Un nou colaps în industria aeriană europeană. Compania slovenă Adria Airways, care reluase cursele aeriene directe spre București, intră în faliment

Compania va deschide un birou la Kiev, unde estimează că va angaja 50 de angajați până la finele anului.

Totodată, Stefanini a anunțat că și-a mutat sediul din București într-o nouă clădire, unde ocupă patru etaje.

Pe lângă sediul din București, Stefanini mai deține 2 birouri în România, în orașele Sibiu și Târgu Mureș, având în total peste 1.600 de angajați, cu activități de externalizare de servicii și dezvoltare de aplicații.

FOTO Coca-Cola prezintă o reclamă pro-LGBTQI în Ungaria stârnind controverse. Liderul partidului Fidesz cere boicotarea campaniei CITEȘTE ȘI FOTO Coca-Cola prezintă o reclamă pro-LGBTQI în Ungaria stârnind controverse. Liderul partidului Fidesz cere boicotarea campaniei

Angajații români deservesc peste 100 de clienți din SUA, Australia, Germania, Franța, Elveția, Portugalia, Spania, Canada, Rusia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croația și Marea Britanie.

Recent, compania a lansat un nou joint-venture pe piața românească, Stefanini Infinit, înființat în parteneriat cu frații și antreprenorii Alexandru și Andrei Cernătescu.

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, Stefanini furnizează servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Compania are o prezență directă în circa 40 de țări, prin cele 70 de birouri din întreaga lume și un portofoliu de aproximativ 500 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini
birou ucraina
kiev
extindere
angajati