Guvernul ceh adoptă noi măsuri restrictive. Se închid școlile, restaurantele, muzeele și sălile de fitness

Guvernul ceh adoptă noi măsuri restrictive. Se închid școlile, restaurantele, muzeele și sălile de fitness
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2020

Guvernul ceh a anunțat închiderea barurilor, a restaurantelor și a cluburilor începând de miercuri până pe 3 noiembrie, iar majoritatea școlilor își vor desfășura activitatea la distanță, noi măsuri menite să reducă răspândirea rapidă a cazurilor de COVID-19, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

S-au închis și cinematografele, grădinile zoologice, sălile de fitness și muzeele. Ministrul sănătății Roman Prymula a anunțat luni pe Twitter că adunările publice vor fi, de asemenea, limitate la șase persoane, consumul de alcool în spațiile publice va fi interzis, iar purtarea măștii devine obligatorie în stațiile de transport public, scrie Agerpres.

Co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, a părăsit compania CITEȘTE ȘI Co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, a părăsit compania

Cehia se confruntă cu cea mai puternică creștere a cazurilor de COVID-19 din Europa raportat la numărul populației.

Bilanțul infectărilor detectate de la începutul pandemiei noului coronavirus a crescut la aproape 120.000 de cazuri, de la aproximativ 25.000 la începutul lunii septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
coronavirus