Bulgaria se bazează pe piața internă pentru a salva sezonul turistic de iarnă

Bulgaria se bazează pe piața internă pentru a salva sezonul turistic de iarnă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2020

Bulgaria mizează pe turiștii din țară pentru a ajuta viitorul sezon de iarnă, după cum l-au "salvat" pe cel de vară, a afirmat duminică ministrul Turismului, Mariana Nikolova, într-un interviu televizat, informează publicația The Sofia Globe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Peste 900.000 de bulgari au vizitat litoralul țării vara trecută. În contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), turiștii caută facilități de cazare mai mici, unde poate fi păstrată distanțarea socială, a explicat Nikolova, scrie Agerpres.

Proprietarul firmei care vinde cele mai multe sejururi pe litoralul românesc lansează Sunway Travel, turoperator specializat în vacanțe externe CITEȘTE ȘI Proprietarul firmei care vinde cele mai multe sejururi pe litoralul românesc lansează Sunway Travel, turoperator specializat în vacanțe externe

Majoritatea turiștilor străini care vor vizita Bulgaria în sezonul de iarnă vor fi din țările vecine din Balcani și vor folosi transportul pe uscat, a declarat ministrul Turismului, care a dat asigurări că nu se vor face compromisuri în privința modului în care se realizează verificarea respectării măsurilor anti-epidemie în stațiunile turistice.

Oficiali ai Ministerului Sănătății verifică în mod constant stațiunile pentru a se asigura că toți oaspeții sunt în siguranță, a spus Nikolova. Oficialul a adăugat că măsurile de sprijin pentru plata angajaților vor fi extinse până la finalul anului și este posibil să fie prelungite și în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
turism