Parlamentarii slovaci, lăsați fără cafea pentru că au criticat măsurile anti-epidemie

Parlamentarii slovaci, lăsați fără cafea pentru că au criticat măsurile anti-epidemie
scris 16 oct 2020

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea epidemiei de coronavirus, a declarat joi președintele parlamentului, Boris Kollar, menționând că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet, relatează dpa.

''Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă'', a spus Kollar, liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ, We Are Family, la o conferință de presă organizată special, scrie Agerpres.

Bulgaria ar putea utiliza tehnologie americană pentru noul reactor de la centrala Kozlodui CITEȘTE ȘI Bulgaria ar putea utiliza tehnologie americană pentru noul reactor de la centrala Kozlodui

Pe Facebook, el a postat o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

Numai angajații administrației au acces în cafeneaua acum, a spus populistul de dreapta.

Reacția lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a afirmat faptul că deși restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

Măsurile fac parte din eforturile guvernului de la Bratislava de a opri răspândirea coronavirusului în contextul unei creșteri a numărului de cazuri de infectare.

viewscnt
Afla mai multe despre
slovacia
apa de la robinet
coronavirus