PREMIERĂ Grecia interzice muzica pe "insula bogaților" Mykonos

PREMIERĂ Grecia interzice muzica pe "insula bogaților" Mykonos
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iul 2021

Autoritățile elene au interzis muzica în restaurante și baruri și au restricționat mobilitatea pe insula Mykonos, după o creștere a numărului de contaminări cu SARS-CoV-2 înregistrată aici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cunoscută ca insula petrecerilor celor bogați, Mykonos este una dintre cele mai populare destinații ale Greciei, atrăgând peste 1 milion de turiști în fiecare vară, între ei staruri de la Hollywood, modele și sportivi, arată news.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

După ce a fost descoperit un focar local, Ministerul Protecției Civile a spus că interzice muzica pe insulă 24 de ore din 24 și că va permite mobilitatea între orele 01:00 - 06:00 doar celor care merg la sau dinspre serviciu ori au urgențe medicale, potrivit The Guardian.

Restricțiile vor fi în vigoare până pe 26 iulie.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Grecia depinde de turism pentru o cincime din economia ei. Numărul infecțiilor cu SARS-CoV-2 a crescut în țară în ultimele săptămâni, forțând guvernul să impună vaccinarea pentru lucrătorii sanitari și cei din centrele pentru vârstnici și să introducă noi restricții în țară, inclusiv să permită doar persoanelor vaccinate să aibă acces în interiorul localurilor.

Ministerul a transmis: „Facem apel la rezidenții și turiștii de pe frumoasa noastră insulă să respecte strict măsurile... ca să putem controla și opri răspândirea virusului și ca Mykonos să revină la normalitate”.

FOTO Dragnea, așteptat acasă de prieteni. \ CITEȘTE ȘI FOTO Dragnea, așteptat acasă de prieteni. "Fericire maximă!!!"

Grecia depinde de turism care reprezintă o cincime din PIB și are nevoie cu disperare de un nou sezon turistic precum cele dinaintea pandemiei pentru a se reface după un an 2020 dezastruos, în care încasările din turism s-au prăbușit, conform Agerpres.

În ultimele săptămâni numărul infecțiilor a crescut în Grecia, condiții în care guvernul a decis să introducă obligativitatea vaccinării pentru personalul medical și personalul din casele pentru bătrâni, precum și noi restricții care interzic accesul persoanelor nevaccinate în interiorul restaurantelor și cluburilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
mykonos