Restricții de circulație pentru camioane în Ungaria

Restricții de circulație pentru camioane în Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2019

Circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei va fi restricționată, de joi până vineri seară, și de sâmbătă până duminică seară, întrucât ziua de 15 martie este sărbătoare națională în statul vecin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Poliției de Frontieră, autoritățile de frontieră ungare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Cenad, că, începând din 14 martie, ora 23.00 (ora României), până în 15 martie, ora 23.00 (ora României), și din 16 martie, ora 23.00 (ora României), până în 17 martie 2019, ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, scrie News.ro

Măsura este luată de autoritățile ungare întrucât 15 martie este declarată zi de sărbătoare națională, nelucrătoare.

Ambasador: Ungaria este gata să cumpere gaze din Marea Neagră românească, la prețul pieței CITEȘTE ȘI Ambasador: Ungaria este gata să cumpere gaze din Marea Neagră românească, la prețul pieței

Restricțiile nu se referă la transporturile de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

Ca urmare, în această perioadă șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul de călători și autoturisme se va desfășura în condiții normale.

Poliția de Frontieră le recomandă șoferilor de automarfare ca, la ridicarea restricțiilor, să folosească toate punctele de frontieră de la graniță deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se preîntâmpine suprasolicitarea doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, se recomandă consultarea aplicației Trafic on-line dezvoltată și pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
restrictii circulatie
camioane
ungaria