Rusia cere Google să nu facă publicitate evenimentelor "ilegale"

Rusia cere Google să nu facă publicitate evenimentelor "ilegale"
scris 12 aug 2019

Roskomnadzor, Serviciul federal pentru control în domeniul comunicațiilor, tehnologiilor informaționale și comunicațiilor în masă din Rusia, a anunțat că a cerut Google să înceteze să mai facă publicitate ''evenimentelor în masă ilegale'' pe platforma saYouTube video, relatează duminică Reuters.

Roscomnadzor a indicat că Rusia va considera o ingerință în problemele sale interne și o influență ostilă în cazul în care Google nu răspunde cererii sale, scrie Agerpres.

6,4 milioane de contracte individuale de muncă înregistrate la finalul lunii martie CITEȘTE ȘI 6,4 milioane de contracte individuale de muncă înregistrate la finalul lunii martie

Zeci de mii de ruși au manifestat sâmbătă în centrul Moscovei pentru democrație și alegeri libere precum și împotriva violenței forțelor de ordine, notează DPA.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rusia
google