Slovenia impune starea de urgență

Slovenia impune starea de urgență
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2020

Guvernul sloven a declarat luni starea de urgență - pe o perioadă de 30 de zile -, în urma unei creșteri bruște a contaminărilor cu covid-19, care s-au dublat săptămâna această față de nivelul de săptămâna trecută, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Între aceste măsuri - care au intrat în vigoare luni - se află interdicția oricărei deplasări între regiunile cele mai afectate, o interzicere a circulației pe timpul nopții, între orele locale 21.00 (22.00, ora României) și 6.00 (7.00, ora României), o suspendare a evenimentelor publice și regionale și o limitare a adunărilor la maximum șase persoane, a anunțat luni ministrul sloven de Interne Ales Hojs, scrie News.ro.

Parlamentarii slovaci, lăsați fără cafea pentru că au criticat măsurile anti-epidemie CITEȘTE ȘI Parlamentarii slovaci, lăsați fără cafea pentru că au criticat măsurile anti-epidemie

Slovenia - care a fost slab afectată de virusul SARS-CoV-2 de la apariția acestuia - a anunțat că a înregistrat 4.845 de contaminări în ultima săptămână.

viewscnt
Afla mai multe despre
stare de urgenta
slovenia