Ungaria este dispusă să își majoreze contribuția la bugetul UE

Ungaria este dispusă să își majoreze contribuția la bugetul UE
scris 9 ian 2018

Ungaria este gata să își majoreze până la 1,2% din PIB contribuția la bugetul Uniunii Europene, a declarat luni Janos Lazar, șef de cabinet al premierului Ungariei, citat de MTI.

"Suntem convinși că nu putem avea mai multă Europa cu mai puțini bani", a spus ministrul ungar într-o conferință de presă la Bruxelles, potrivit Agerpres.

Celebrul ceas astronomic din Centrul istoric al orașului Praga a fost oprit pentru șase luni CITEȘTE ȘI Celebrul ceas astronomic din Centrul istoric al orașului Praga a fost oprit pentru șase luni

Odată cu retragerea Regatului Unit din UE, bugetul comunitar va pierde unul din cei mai importanți contribuabili. Luni, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a susținut că totuși, după Brexit, bugetul pe termen lung al Uniunii Europene trebuie să fie mai mare decât actualul nivel de 1% din produsul intern brut.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ungaria
buget ue