VIDEO Cehia - Cel mai puternic incendiu din istoria țării

VIDEO Cehia - Cel mai puternic incendiu din istoria țării
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2022

Flăcările continuă să se extindă în Parcul Național „Elveția boemă” din Cehia, iar pompierii nu le pot ține sub control, au anunțat autoritățile cehe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Incendiul acoperă o zonă cu o suprafață de aproximativ 1.000 de hectare, iar terenul cu acces dificil îngreunează limitarea și izolarea focarelor, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgențe din Cehia pentru postul de televiziune CT, conform Digi 24.

S&P retrogradează drastic Ucraina la CC. „Incapacitate de plată aproape certă” CITEȘTE ȘI S&P retrogradează drastic Ucraina la CC. „Incapacitate de plată aproape certă”

Incendiul, prezentat drept cel mai puternic din istoria țării, a izbucnit weekendul trecut în acest parc național și s-a răspândit dincolo de granița cu Germania, luni, în Parcul Național „Elveția saxonă”. Pompierii încearcă de atunci să limiteze efectele noilor focare apărute în interiorul parcului, dar misiunea lor este tot mai dificilă.

Circa 750 de pompieri locali luptă cu flăcările după ce echipaje suplimentare au fost aduse din toată Cehia. Lor li se adaugă șase elicoptere și cinci avioane de luptă împotriva incendiilor, care au decolat duminică dimineață după disiparea ceții.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
incendiu