VIDEO Comedia ''Kholop'' - cel mai mare succes de box-office al cinematografiei rusești

VIDEO Comedia ''Kholop'' - cel mai mare succes de box-office al cinematografiei rusești
scris 5 feb 2020

Filmul "Kholop", ce prezintă povestea unui tânăr răsfățat care se trezește în pielea unui iobag din secolul al XIX-lea, a devenit cel mai mare succes de box-office al cinematografiei rusești, potrivit unor statistici oficiale publicate marți, informează AFP.

Încasările acestui film, lansat la sfârșitul lunii decembrie în Rusia și în țările din CSI (Comunitatea Statelor Independente - 10 din cele 15 foste republici federale din URSS, mai puțin țările baltice, Georgia și Ucraina), au depășit luni pragul de 3 miliarde de ruble (aproximativ 43,3 milioane de euro), potrivit site-ului specializat kinobusiness.com.

BMW refuză să treacă la platforme exclusive pentru vehicule electrice, așa cum au făcut Audi sau Mercedes CITEȘTE ȘI BMW refuză să treacă la platforme exclusive pentru vehicule electrice, așa cum au făcut Audi sau Mercedes

Regizat de cineastul Klim Chipenko cu un buget de 160 de milioane de ruble, filmul "Kholop" este devansat în box-office-ul rus din toate timpurile (filme rusești și filme străine) doar de lungmetrajul "Avatar" al regizorului James Cameron, care a obținut încasări de circa 3,6 miliarde de ruble (51,6 milioane de euro), scrie Agerpres.

Dintre filmele rusești, recordul era deținut până acum de "Dvizhenie vverkh" ("Three Seconds"), ce prezintă parcursul echipei masculine de baschet a fostei URSS la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972. Lansat în 2017, acest film a obținut încasări de 3 miliarde de ruble.

viewscnt
Afla mai multe despre
kholop
cinematografie
rusia