VIDEO Doi morți și doi dispăruți în Bulgaria, în inundații care s-au produs în zona litorală a Mării Negre

VIDEO Doi morți și doi dispăruți în Bulgaria, în inundații care s-au produs în zona litorală a Mării Negre
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2023

Două persoane au fost murit în inundații provocate de ploi torențiale în municipalitatea Țarevo din regiunea bulgară a Mării Negre, a declarat un oficial local, relatează Reuters și BTA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În acest moment putem confirma moartea a doi bărbați, dar căutăm în continuare două femei", a declarat miercuri dimineața șeful Direcției regionale a Ministerului de Interne din Burgas, comisarul Emil Pavlov.

Medicul Adrian Marinescu: De două săptămâni e o creștere a cazurilor de Covid cu cel puțin 50 la sută față de ce aveam anterior CITEȘTE ȘI Medicul Adrian Marinescu: De două săptămâni e o creștere a cazurilor de Covid cu cel puțin 50 la sută față de ce aveam anterior

El a spus, de asemenea, că un vehicul care era în mișcare pe un pod a căzut în apă și a fost tras în mare.  "Avem indicii despre două femei care călătoreau în vehicul. Este vorba despre o mamă și o fiică, care sunt căutate în acest moment", a explicat Pavlov, precizând că se fac căutări inclusiv cu ajutorul dronelor, scrie News.ro.

"Unul dintre bărbații care a murit efectua lucrări de construcție la casa celor două femei pe care le căutăm", a detaliat Emil Pavlov. Bărbatul avea 61 de ani și locuia în Nessebar.

În Țarevo a fost declarată marți stare de urgență, iar presa a anunțat că 60 de persoane au fost evacuate.

Imaginile prezentate la televiziune arătau rulote de camping și mașini în mare, după ce au fost luate de viituri. Bungalouri și hoteluri de-a lungul coastei Mării Negre au fost inundate.

viewscnt
Afla mai multe despre
marea neagra
inundatii