VIDEO Grecia, afectată de un incendiu masiv pe insula Evia

VIDEO Grecia, afectată de un incendiu masiv pe insula Evia
scris 13 aug 2019

Un incendiu masiv alimentat de vânturi puternice a distrus suprafețe de pădure pe insula greacă Evia, au declarat pompierii, în timp ce autoritățile s-au pregătit să evacueze două sate aflate potențial în calea flăcărilor, transmite Reuters.

Focuri necontrolate ard în cel puțin alte patru regiuni din Grecia, iar pompierii au spus că au fost chemați să intervină pentru stinge 182 de incendii în ultimele trei zile, scrie Agerpres.

VIDEO Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii CITEȘTE ȘI VIDEO Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii

Peste 120 de pompieri, ajutați de elicoptere și alte aeronave, au luptat împotriva flăcărilor pe Evia, a doua cea mai mare insulă a țării, unde o mănăstire a fost deja evacuată. Focul a generat generat un fum gros care a ajuns până deasupra capitalei Atena, aflată la aproximativ 110 kilometri distanță.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
insula evia
grecia
incendiu