VIDEO Grecia, afectată de un incendiu masiv pe insula Evia

VIDEO Grecia, afectată de un incendiu masiv pe insula Evia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2019

Un incendiu masiv alimentat de vânturi puternice a distrus suprafețe de pădure pe insula greacă Evia, au declarat pompierii, în timp ce autoritățile s-au pregătit să evacueze două sate aflate potențial în calea flăcărilor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Focuri necontrolate ard în cel puțin alte patru regiuni din Grecia, iar pompierii au spus că au fost chemați să intervină pentru stinge 182 de incendii în ultimele trei zile, scrie Agerpres.

VIDEO Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii CITEȘTE ȘI VIDEO Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii

Peste 120 de pompieri, ajutați de elicoptere și alte aeronave, au luptat împotriva flăcărilor pe Evia, a doua cea mai mare insulă a țării, unde o mănăstire a fost deja evacuată. Focul a generat generat un fum gros care a ajuns până deasupra capitalei Atena, aflată la aproximativ 110 kilometri distanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
insula evia
grecia
incendiu