VIDEO Putin l-a scos la plimbare cu iahtul pe Lukașenko, după deturnarea avionului Ryanar. La plimbare, și Lukașenko JR

VIDEO Putin l-a scos la plimbare cu iahtul pe Lukașenko, după deturnarea avionului Ryanar. La plimbare, și Lukașenko JR
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2021

Președintele rus Vladimir Putin l-a scos pe omologul său bielorus Alexandr Lukașenko la o plimbare cu iahtul, după actul de piraterie aeriană al Belarusului soldat cu arestarea jurnalisului Roman Protasevici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Simultan, directorul Departamentului Relații Economice din cadrul Ministerului de Externe rus a transmis că Rusia va apăra Belarus și va ajuta acest stat dacă Uniunea Europeană va impune sancțiuni economice împotriva Minskului, după deturnarea unui avion Ryanair și arestarea unui blogger disident.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Anterior a fost relatat că Aleksandr Lukașenko, merge în Rusia pentru a cere ajutorul lui Vladimir Putin.

În urmă cu o săptămână, un avion Ryanair care zbura din Grecia în Lituania a fost redirecționat către Minsk, opoziția din Belarus spunând că s-a făcut astfel încât un jurnalist disident de la bord să poată fi arestat. Cel care a dispus ca avionul să aterizeze la Minsk a fost președintele belarus Alexandr Lukașenko, al cărui gest a determinat critici la nivel internațional..

Ulterior, Uniunea Europeană a prezentat un "plan de susținere" a Belarusului, în valoare de până la 3 miliarde de euro - în cazul unei tranziții democratice, după plecarea lui Aleksandr Lukașenko de la putere.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
lukașenko