VIDEO Tusk anunță "revoluție" - fără teme pentru acasă

VIDEO Tusk anunță "revoluție" - fără teme pentru acasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2024

Temele pentru acasă în școlile primare vor deveni în curând istorie în Polonia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre cele mai mari promisiuni ale noului guvern din Polonia a fost reducerea sarcinii elevilor din școlile primare.

VIDEO Putin s-a scufundat într-un bazin cu apă rece ca gheața CITEȘTE ȘI VIDEO Putin s-a scufundat într-un bazin cu apă rece ca gheața

Acum, premierul Donald Tusk a publicat un videoclip în care a anunțat sfârșitul temelor pentru acasă în școlile primare.

Primul lucru pe care îl auziți este declarația unui băiețel care a ridicat problema temelor pentru acasă la un eveniment de campanie electorală din luna august. „Aceasta este în general o problemă în școlile poloneze, că drepturile copiilor sunt încălcate. Teme pentru acasă în weekend, teste luni”, s-a plâns copilul.

„Anunț solemn că această problemă nu va mai exista. Noi reguli pentru temele pentru acasă începând din aprilie”, a transmis Tusk.

Ginerele premierului Viktor Orban semnează cea mai mare tranzacție imobiliară înregistrată vreodată în Serbia și în Europa de Sud-Est CITEȘTE ȘI Ginerele premierului Viktor Orban semnează cea mai mare tranzacție imobiliară înregistrată vreodată în Serbia și în Europa de Sud-Est

Astfel, nu vor exista teme pentru acasă pentru anii 1 – 3 de școală primară. În clasele de la 4 la 8, temele pentru acasă sunt posibile doar pentru voluntari și fără notare.

„În ceea ce privește școlile secundare… Distracție plăcută în timpul vacanțelor”, a mai spus premierul polonez.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
tusk
polonia
teme
scoli