VIDEO Cele mai aglomerate zile pe litoral și la munte. ANPC, raid în Băile Herculane

VIDEO Cele mai aglomerate zile pe litoral și la munte. ANPC, raid în Băile Herculane
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2023

Este cel mai aglomerat weekend din acest an pe litoral. Peste 110.000 de  turiști, înregistrați oficial, petrec acolo minivacanța de Sfanta Maria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De altfel, rezervările s-au făcut pentru toată luna august. Cele mai multe unități de cazare au ocupate peste 95% din camere. Cel mai mic preț de pe litoral este de 211 lei pe noapte, în Eforie Nord.

Iași și Cluj-Napoca, considerate cele mai ieftine orașe din Europa pentru vacanțe de lux. Cât costă o noapte la hotel de cinci stele CITEȘTE ȘI Iași și Cluj-Napoca, considerate cele mai ieftine orașe din Europa pentru vacanțe de lux. Cât costă o noapte la hotel de cinci stele

Nimeni nu se mai plânge că stațiunea Mamaia este goală. Plajele din statiune au avut parte de o forfotă continuă, sub soarele arzător, în apă și pe nisipul încins. Hotelierii răsuflă ușurați că, cel puțin până la sfârșitul lunii august, litoralul românesc este plin de turiști, arată Prima News TV.

Cei mai mulți turiști sunt în Mamaia și in Eforie Nord, dar românii preferă și Costinesti, Neptun, Venus, unde sunt servicii de all-inclusive.

Potrivit operatorilor din turism, acesta este cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral.

Și la munte, Poiana Brașov și regiunea pitorească a Bucovinei au hoteluri și pensiuni ocupate integral.

Apple plănuiește o mică revoluție. Specialiștii susțin că va produce confuzie CITEȘTE ȘI Apple plănuiește o mică revoluție. Specialiștii susțin că va produce confuzie

Pentru o noapte de cazare în stațiunea Gura Humorului, turiștii plătesc între 300 și 500 de lei.

În același timp, Protecția Consumatorului a luat la bani mărunți localurile din stațiunea Băile Herculane, după ce tavanul unui restaurant s-a prăbușit peste invitați, la o petrecere de majorat.

Copeland, proaspăt preluată de Blackstone într-o tranzacție care evaluează afacerea la 14 miliarde de dolari, a intrat în România CITEȘTE ȘI Copeland, proaspăt preluată de Blackstone într-o tranzacție care evaluează afacerea la 14 miliarde de dolari, a intrat în România

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
munte