Xerox România schimbă conducerea

Xerox România schimbă conducerea
scris 2 iul 2020

Florina Sereș a fost numită general manager al Xerox România, începând cu luna iulie a acestui an, fiind promovată de pe poziția de head of marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

”Florina Sereș a fost numită general manager al Xerox România, începând cu luna iulie a acestui an, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019”, a anunțat compania.

“Lucrul în echipă este unul dintre cei mai importanți factori de succes în orice companie, iar în aceste condiții aparte, coeziunea echipei și încrederea pe care putem să ne-o acordăm unii altora contează încă și mai mult. Îmi doresc ca, împreună, sa continuăm să fim lideri în domeniul managementului documentelor și în top pe piața echipamentelor de birou și de producție, ajutând companiile să contureze și să implementeze în siguranță noi modalități de lucru și de colaborare, într-o vreme în care transformarea digitală și dematerializarea documentelor au devenit brusc nevoi stringente pentru orice organizație” spune Florina Sereș.

FOTO Aeroportul Henri Coandă- Otopeni atrage un nou hotelier. Accor vine după Apex și deschide un hotel Ibis lângă terminal CITEȘTE ȘI FOTO Aeroportul Henri Coandă- Otopeni atrage un nou hotelier. Accor vine după Apex și deschide un hotel Ibis lângă terminal

Noul șef al companiei are o experiență de aproape un deceniu în companie, ea alăturându-se echipei Xerox în 2011, ca Indirect Channels Business Director pentru România. Regiunea Xerox din care face parte România include țări ca Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Turcia și Israel.

Înainte de a se alătura Xerox, Florina Sereș a acumulat 8 ani de experiență în domeniul IT, ocupând poziții de Product Management și Business Unit Management într-o serie de companii locale și internaționale. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
xerox
seres