VIDEO PROFIT LIVE Bogdan Petric, CEO Dream Experiences: A fost o perioadă urâtă pentru industria croazierelor, Astăzi are una dintre cele mai mari creșteri. Vasele tot mai mari sunt noul trend

VIDEO PROFIT LIVE Bogdan Petric, CEO Dream Experiences: A fost o perioadă urâtă pentru industria croazierelor, Astăzi are una dintre cele mai mari creșteri. Vasele tot mai mari sunt noul trend
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2024

Cererea pentru vacanțe pe croaziere este într-o continuă creștere, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Bogdan Petric, CEO Dream Experiences, business care se ocupă cu organizarea de astfel de vacanțe. Circa 36 de milioane de turiști vor merge într-o croazieră anul acesta.

„A fost o perioadă urâtă pentru industria croazierelor, însă, dorința de a merge într-o croazieră în acest moment este într-o continuă creștere și este chiar mai mare decât înainte de perioada Covid, industria croazierelor continuând să reprezinte sectorul din turism cu una dintre cele mai mari creșteri.

Spre exemplu, dacă în 2019 aveam 29,7 milioane de turiști pe vasele de croazieră, anul trecut a fost primul an care a depășit această cifră, ajungând la 31,7 milioane, iar prognoza pentru anul acesta este de 36 milioane. Vin și vase noi. Anul acesta sunt 12 vase noi care vor apărea pe mare. Industria este într-o continuă dezvoltare”, spune acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO PROFIT LIVE Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management: Ne dorim să atragem o finanțare pentru a putea scala și a dezvolta platforma. Piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management: Ne dorim să atragem o finanțare pentru a putea scala și a dezvolta platforma. Piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Vasele de croazieră tot mai mari sunt noul trend în industrie. Royal Caribbean a lansat anul acesta cel mai mare vas de croazieră din lume, cu 360 de metri lungime și o capacitate de 8.000 de persoane.

„Prețurile pe navele de croazieră au crescut un pic, însă, cererea e în continuă creștere. Ce recomand tuturor celor care doresc să călătorească pe un vas de croazieră e să-și planifice din timp o astfel de vacanță și să se uite de acum pentru 2025, deoarece sunt oferte foarte bune.

În continuare, zona Caraibelor rămâne cea mai solicitată, apoi vorbim de Mediterană, Europa de Nord și a început să se dezvolte și Asia”, precizează Bogdan Petric.

viewscnt
Afla mai multe despre
bogdan petric
dream experiences