VIDEO PROFIT LIVE Cristian Cristea, Spitalul Veterinar Pet Stuff: Locația e foarte importantă, dar, în momentul în care ai o vechime pe piață, cred că trebuie să te orientezi la niște lucruri mai importante, precum să ai loc de parcare

VIDEO PROFIT LIVE Cristian Cristea, Spitalul Veterinar Pet Stuff: Locația e foarte importantă, dar, în momentul în care ai o vechime pe piață, cred că trebuie să te orientezi la niște lucruri mai importante, precum să ai loc de parcare
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2024

A început ca un pet shop, iar în prezent este unul dintre cele mai mari spitale veterinare din București, cu peste 70 de angajați și colaboratori.

Doctorul veterinar Cristian Cristea și colega sa, Dr. Ruxandra Tenia, au înființat Pet Stuff, în 2006, pe vremea când încă erau studenți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Atunci am deschis primul nostru pet shop în Piața Crângași care a funcționat foarte bine și a avut un elan mult mai mare decât ne-am fi așteptat noi. Timp de un an de zile am rămas în locația respectivă, până când au apărut niște planuri de modernizare a pieței și toată piața a fost dărâmată și a trebuit să ne găsim altă locație.

Și am ajuns în cartierul Militari, într-un spațiu destul de mare pentru un pet shop, dar ne-am gândit că e o locație bună pentru că oricum planul nostru era ca în 2009, în momentul în care absolvim facultatea, să deschidem un cabinet veterinar”, povestește, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Cristian Cristea, co-fondator Spitalul Veterinar Pet Stuff.

VIDEO PROFIT LIVE Andrei Bogdan Ceauru, fondator Filtro.ro: Avem în plan extinderea. Am fost întotdeauna pe profit. Dar lumea încă este sceptică în a consuma apă de la rețea CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Andrei Bogdan Ceauru, fondator Filtro.ro: Avem în plan extinderea. Am fost întotdeauna pe profit. Dar lumea încă este sceptică în a consuma apă de la rețea

Anul 2015 a fost un alt moment de cotitură pentru businessul Pet Stuff, care s-a transformat dintr-o clinică veterinară în spital veterinar.  

„Trecerea de la pet shop la cabinet veterinar a fost destul de importantă pentru noi pentru că a trebuit să mai angajăm 2 colegi ca să putem să ne descurcăm cu toate manoperele pe care voiam să le efectuăm. În momentul în care am crescut și am decis că trebuie să trecem la următorul nivel, acela de spital, eram undeva la 12 colegi.

Anii 2016-2018 au fost o perioadă de tranziție, în care am început să oferim această gama de servicii medicale pentru urgențe, însă, neavând cabinetul deschis non stop a trebuit să facem niște artificii. În 2018 ne-am dat seama că spațiul ne-a rămas prea mic și nu mai aveam cum să evoluăm, cererea din partea clienților era prea și atunci am decis că e momentul să trecem la următorul nivel, acela de a deschide un spital veterinar non-stop”, mai spune acesta.

VIDEO PROFIT LIVE Anca Băcăianu, United Media Services: Este efectiv un val de AI care va veni peste noi și căruia nu cred că i se va putea opune absolut nimeni CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Anca Băcăianu, United Media Services: Este efectiv un val de AI care va veni peste noi și căruia nu cred că i se va putea opune absolut nimeni

Până în prezent, în spitalul Pet Stuff au fost investiți între 600 și 800.000 de euro.

„Dacă la început ne-am bazat foarte mult pe proximitate, începând cu 2019 am extins colaborarea și am devenit parteneri pentru alte cabinete mai mici din București și din alte orașe, precum Constanța, Ploiești, Iași, Chișinău, Târgoviște.

Locația e foarte importantă, dar, în momentul în care ai o vechime pe piață, cred că trebuie să te orientezi la niște lucruri mai importante, precum să ai loc de parcare.

Deci, e clar important să avem o locație vizibilă pentru acest tip de business, dar, de la un punct încolo, când notorietatea crește și oamenii sunt dispuși să vină după tine, cred că trebuie să ne orientăm după alte aspecte, precum parcarea, spațiul pe care îl putem ocupa și fluxul de oameni pe care îl putem gestiona”, precizează Cristian Cristea. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian cristea
spitalul veterinar pet stuff