VIDEO PROFIT LIVE - CEO Crystal Dental Clinic: Intenția noastră e să ne dezvoltăm regional. Suntem în discuții avansate pentru a ne extinde numărul de clinici

VIDEO PROFIT LIVE - CEO Crystal Dental Clinic: Intenția noastră e să ne dezvoltăm regional. Suntem în discuții avansate pentru a ne extinde numărul de clinici
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2024

Fondată în urmă cu mai bine de două decenii, Crystal Dental Clinic este una dintre cele mai mari clinici de stomatologie din România, cu o echipă de 40 de medici și un rulaj de 2,6 milioane euro în 2023.

Recent, Crystal Dental Clinic a anunțat și că intră pe segmentul de servicii stomatologice corporate.

„Pe partea de corporate am identificat foarte mulți pacienți care ne-au solicitat să facă pe firme niste abonamente la noi și, în urma acestor solicitări, ne-am dat seama că e o foarte mare nevoie.

Urmărește-ne și pe Google News

În acest moment, pe piața stomatologică acoperirea e destul de mică din punct de vedere corporate și necesitatea e foarte mare pentru că sunt foarte mulți angajați care ar putea fi foarte bine stimulați să aibă grijă de sănătatea dentară și să rămână la anumite locuri de muncă atâta vreme cât primesc și un beneficiu suplimentar iar, întotdeauna, ce însemană stomatologia reprezintă un beneficiu foarte substanțial”, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Cătălin Panciu, CEO Crystal Dental Clinic, adăugând că abonamentele au fost accesate îndeosebi de către companii din domeniul IT, medical și retail.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
VIDEO PROFIT LIVE Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management: Ne dorim să atragem o finanțare pentru a putea scala și a dezvolta platforma. Piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management: Ne dorim să atragem o finanțare pentru a putea scala și a dezvolta platforma. Piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului

Cele mai multe investiții ale companiei au mers până în prezent către tehnologie, iar pe viitor tot în această direcție va continua să investească.

„Provocarea pe care o am în mod direct și în fiecare zi este de a fi mereu inovativ”, subliniază acesta.

În ceea ce privește planurile de dezvoltare, este vizată creștere numărului de clinic la nivel regional.

„Din punct de vedere al dezvoltării la nivel național nu avem o planificare de acest tip, însă, intenția noastră e să ne dezvoltăm regional. Suntem în discuții avansate pentru a ne extinde numărul de clinici în acest moment.

Și piața este în creștere, iar un factor principal e accesul la informații pe care foarte multă lume începe nu numai să-l aibă, dar și să-l integreze”, precizează Cătălin Panciu.

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălin panciu
crystal dental clinic